Creditsky - O parte Invoicecash Group Cea mai nouă

tehnologie


este acum în mâinile

tale

!
Verifică scorul de credit al actualilor și viitorilor parteneri!
AUTENTIFICARE ÎNREGISTRARE
Ce se află în spatele Creditsky ?
Faceți cunostința cu motorul Creditsky: Elcano

Elcano combină mari cantități de date în algoritmi de machine learning pentru a lua o decizie instantanee cu privire la creditare și pentru evaluarea capacității de a fi creditat.

Creditsky vine în ajutorul tuturor firmelor

Datorită algoritmilor de machine learning și a capacitații de calcul instantaneu, Creditsky poate fi util corporațiilor mari dar și firmelor care abia și-au deschis ușile.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM
De ce Creditsky ?

Creditsky nu este doar un program de data analytics. Creditsky constă în oameni, decizii fără risc și o mână de ajutor în alegerea viitorilor parteneri. Acestea sunt doar câteva motive care v-ar putea face să luati Creditsky în considerare.

Analiză instant

Folosind modelului Elcano, vă putem oferi o analiză de credit instant și vă putem face să nu mai pierdeți timp la cozi și asteptând rapoarte.

Interacțiune online

Datorită modului de funcționare al Creditsky, toată interacțiunea se petrece online, ceea ce aduce o economie de timp semnificativă.

Rapoarte detaliate

Rapoartele Creditsky nu oferă doar limita și scorul de credit. Acestea oferă și alte informații cum ar fi cifra de afaceri, venituri brute și nete, datorii, număr de angajați etc.

Studii de piața

Evitați toate chinurile cu alegerea viitorilor parteneri folosind rapoartele complexe Creditsky. Aveți posibilitatea cautării firmelor care se pliază exact pe modelul dumneavoastră de business.

Invoicecash

Clienții Creditsky pot alege și finantarea oferită de platorma noastră de factoring. Vizitati Invoicecash pentru mai multe detalii despre finanțare.

Acuratețea datelor

Rapoartele Creditsky au o acuratețe de până la 98% și un cost cu mult sub prețul pieței. Acest lucru se datorează folosirii algoritmilor de machine learning care facilitează procesul și ne permite să avem un preț competitiv.

2286627
Companii
60
Predictori
98
% Acuratețe
85
Scor F1
Cum funcționează ?

Creditsky este foarte usor de folosit. Obține un raport complex în doar 3 pasi simpli

Crează un cont

Puteți să vă creati un cont în doar 2 minute. Completați formularul și validați adresa de email.

Alegeți o subscripție

Puteți să alegeți oricare dintre subscripțiile oferite de noi. Alegeți-o pe cea care este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră.

Generați rapoarte

Dupa ce v-ați facut un cont și ați ales o subscripție puteți genera rapoarte care vă vor ajuta în afacerile cu actualii și viitorii parteneri.

Parteneri servicii business
Quicklegal

QuickLegal este o platforma de servicii juridice unde poti adresa orice intrebari unui avocat specializat. In baza unui algoritm, vei fi pus in contact direct cu cel mai potrivit avocat cu care poti discuta GRATUIT timp de 15 minute. QuickLegal isi propune sa ajute companiile sau orice persoana care are nevoie de asistenta juridica sa isi rezolve mult mai usor orice nevoie legala prin aceasta solutie simpla, in totalitate online. Trebuie doar sa va faceti un cont AICI si puteti testa solutia lor!

Apariții media
Forbes image
Liga campionilor rezilienței

Care sunt afacerile care au reușit să crească permanent în ultimul deceniu și să obțină profit indiferent de vremurile pe care le-au traversat economia și societatea românească?

Vezi mai mult
StepFWD image
StepFWD Demo Day

Preparing for the 4th StepFWD Demo Day got us thinking about everybody involved in getting us this far. All the mentors, investors and partners that have pooled their resources to help first-time founders. Thank you for believing in us and that we can do this!

Vezi mai mult

Magurele image
Ce poți face cu ajutorul inteligenței artificale?

Posibilitățile sunt aprope infinite. CreditSky a dezvoltat Elcano, o platformă tip cloud care integrează datele meteorologice, financiare și de geo-localizare. Elcano oferă o metodă inovatoare de prognoză bazată pe știința datelor, inteligența artificială și machine learning.

Vezi mai mult
Patriot image
Patriot Fest

CreditSky a participat in competitia PatriotFest 2022 cu produsul "Blockchain for Supply Chain with embedded NLP" unde a castigat premiul "Debut PatriotFest". Multumim pentru increderea autoritatilor importante din domeniul securitatii si apararii din Romania si nu numai.

Vezi mai mult
Un mesaj de la fondatorul Creditsky
Echipa noastră

Deși lucrăm cu roboți și tehnologie zi de zi, cel mai mult prețuim oamenii. Vă prezentăm echipa noastră, una dintre cele mai compacte și robuste echipe la care am fi putut spera.

Pachetele noastre de servicii
Bronze
RON25 / lună
Silver
RON100 / lună
Gold
RON180 / lună
Credite 50 Credite 250 Credite 500 Credite
Interogări simple
Limită de credit + Scor de credit
Interogări simple
Limită de credit + Scor de credit + Financiare
Interogări complexe
Studii de caz
Cursuri de pregătire
Suport tehnic
Cum ne puteți contacta

Ne puteți contacta folosind formularul alăturat și prin email la adresa de email menționată mai jos.

România, Bucuresti, sector 2, str. J.L. Calderon nr. 70

Update cookies preferences